Muziekschool Winschoten

Oost-Groningen
Muziekschool Oost Groningen

Winschoten

http://vimeo.com/96503465

De Algemene Muziekschool Oost-Groningen richt zich al sinds 1961 op het geven van individueel muziekonderwijs en danslessen aan leerlingen uit de gemeenten Oldambt en Bellingwedde. Door de jaren heen heeft er een ontwikkeling plaats gevonden van het geven van individueel onderwijs naar groepslessen, workshops, koren en ensembles. We bieden kwalitatief goed, gevarieerd en innovatief kunstonderwijs voor een breed publiek zodat iedereen zich bij de muziekschool thuis kan voelen .

Zo’n 700 leerlingen vinden jaarlijks hun weg naar de muziekschool. Met ons brede aanbod richten we ons op een grote groep (aspirant) leerlingen, en spelen we voortdurend in op ontwikkelingen in onze omgeving. Naast de meer recreatieve onderwijsvormen bieden we ook lesvormen aan voor leerlingen die wat extra’s nodig hebben: mensen met een uitzonderlijk talent, of juist met een beperking.

Met al onze lesvormen treden we ook naar buiten. Zowel op de diverse podia als in de pers laten leerlingen en docenten zich zien en horen. We willen met de muziekschool middenin de samenleving staan en door (potentiële) leerlingen en publiek worden herkend en erkend.

Website: Cultuurhuis De Klinker – Kunstencentrum

De muziekschool vanaf 2015 in het “nieuwe”gebouw. Zie het filmpje klik hier

Pianoleerlingen op de voorspeelavond op 23 april 2014 in Scheemda.

klik op de afbeelding voor een vergroting