Nieuws

Blijf op de hoogte
22 mei 2015

Nicolaaskerk Oldenzijl ook UITVERKOCHT

Al drie uitvoeringen uitverkocht

De uitvoering van de liederencyclus “Onder de weg en over de locht” op 10 oktober in de Nicolaaskerk in Oldenzijl is ook uitverkocht.

U kunt nog wel reserveren, maar u komt dan op de wachtlijst te staan. Wanneer er reserveringen vervallen, kunt u alsnog in aanmerking komen voor een toegangskaart.

Er zijn nog twee uitvoeringen gepland waar nog voldoende kaarten voor beschikbaar zijn:

zaterdag 3 oktober 2015 Centrumkerk, Hoofdstraat W36, Winsum. Aanvang 20.00 uur

zondag 4 oktober 2015 Nicolaikerk, Appingedam.  Aanvang 20.00 uur

Reserveren van kaarten is mogelijk via het contactformulier van Stichting Diek op deze website onder vermelding van naam, aantal kaarten, datum en locatie. Klik hier

Toegangsprijs € 15,00 per persoon

Boek en CD van de liederencyclus “Onder de weg en over de locht”

Wilt u ook het boek en cd? Dan kunt u dit bij uw reservering vermelden via deze website. De voorraad is beperkt!

Alleen bij een bezoek aan een voorstelling kunt u van ieder toegangsbewijs à € 15,00 (zolang de voorraad strekt) eventueel een combinatieticket maken: toegang € 15,00 + boek € 10,00 = € 25,00.

Wilt u zich verzekeren van het boek bestel deze dan onmiddellijk bij Philip Elchers klik hier

De liederencyclus Onder de weg en over de locht is een bijzondere compositie van Ellen Dijkhuizen. De liederen op teksten van Jan Siebo Uffen zijn gebaseerd op de Chassidische Legenden van Martin Buber en de druksels van Hendrik Nicolaas Werkman. Tijdens de uitvoering worden de beelden van de druksels van Werkman op een zeer bijzondere wijze geprojecteerd door Jaap van den Hoofdakker.
De liederencyclus wordt uitgevoerd door professionele musici: Netty Otter – mezzosopraan, Pierre Lafay – klarinet en basklarinet, Wilma van der Wardt – cello en Ellen Dijkhuizen – piano. De bekende regisseur en acteur Ben Smit verzorgt de voordrachten. Voorafgaande de uitvoering wordt er een korte toelichting gegeven op het programma. Meer achtergrondinformatie is te vinden bij Info over programma. Klik hier

Volg ons ook op facebook  facebook en twitter  twitter

|