Nieuws

Blijf op de hoogte
23 mei 2018

Zomerconcert Sola Gratia & pianoduo

Een uurtje koor- en pianomuziek op de zondagmiddag

Op zondagmiddag 10 juni geeft het vrouwenkoor Sola Gratia een concert in het Ontmoetingscentrum Het Anker te Uithuizermeeden. Het koor staat onder leiding van Ties Molenhuis. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Ellen Dijkhuizen. Op het programma staan koorwerken van Orlando di Lasso, motetten van Josef Rheinberger, een Ave Verum en de beroemde Messe Basse van Gabriel Fauré en een werk van de bekende Engelse componist John Rutter. Het pianoduo Ellen Dijkhuizen en Ties Molenhuis speelt een Rondo van Franz Schubert en de Dolly suite van Gabriel Fauré. Er wordt een afwisselend en mooi programma geboden voor een klein uurtje muziek op de zondagmiddag. Aanvang van het concert is om 16.00 uur. Van harte aanbevolen.

Meer informatie op Sola Gratia

Flyer-zomerconcert-Sola-Gratia-web[3]
klik op afbeelding voor vergroting

Koorproject

Zondagmiddag 11 november geeft Sola Gratia samen met Capella Oecumenica een concert in de Farmsumerkerk.
Op het programma van Sola Gratia staat dan het beroemde Requiem van Fauré in een bewerking voor vrouwenkoor. Voor deze uitvoering kunnen projectzangeressen meewerken. Er is plaats in alle stemgroepen, maar met name in de 2e sopraan- en altgroep.
Het project start op woensdag 12 september. De repetities zijn op de woensdagavond van 19.30 – 21.45 uur in het Anker in Uithuizermeeden.

Opgave voor 1 juli.
Meer informatie op de website Sola Gratia

DSC_0078
klik op afbeelding voor vergroting

|